Okulumuzda Eda Üstündağ Tarafından Yürütülen ETwinning Projesi

Okulumuzda Eda Üstündağ tarafından 4/D sınıfında Discovering My Environtment (Çevremi Keşfediyorum) isimli ETwinning projesi uygulanmaktadır. Günümüz okul öncesi dönem kısıtlayıcı küçüklük zamanları pandeminin özellikleri denk geldiği için çocuklar evde kapalı olarak genişletilmişler. Çocuklar evde kaldıkları için bulundukları çevreyi tanıma fırsatı bulamadılar. Çevrelerini gezemedikleri için doğayı koruma ve zarar vermeme bilincini geliştiremediler. Ayrıca ortamlarda bulunan görsel uyaranlar ve dokunsal materyallerle temas etme olanağı bulamadılar. Çocukların kritik zamanlarına denk gelen bu açıklığı kapatmak için okul öncesine devam eden dağıtmayı çevreyi tanıma, çevreyi koruma, doğaya zarar vermeme, çevrelerde bulunan görsel ve dokunsal materyallere dokunma olanağı yaratmak amacıyla projemizi başlatmış bulunuyoruz.

28.02.2024 34

28-02-2024