Gül Anaokulu


Vizyon: VİZYON : Donanımı ve fiziki yapısıyla çağı yakalayan, eğitimi ve öğretimiyle dinamik ve özgün çalışmalarıyla, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kazandığı başarılarla, çevresine örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: MİSYON : Okul Öncesi çağındaki çocuklara; yaşının gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazandırmak, onları hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak için, Milli Eğitimin genel amaçları ve temel ilkelerini gözeterek, kendini gerçekleştirmiş, üretken ve barışçı bireyler yetiştirmeye odaklı eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürütmektir.

Başarılar: • Okulumuz temizlik ve hijyen konusunda göstermiş olduğu hassasiyet sonucunda “Beyaz Bayrak” almaya hak kazanmıştır. • Okulumuz 2022 yılında 2 yıl boyunca yürüttüğümüz” Okullarda Orman “projesi ile Kahverengi bayrak ödülünü almıştır. •Okulumuz dengeli ve sağlıklı beslenme konusunda göstermiş olduğu hassasiyet sonucunda “Beslenme Dostu” sertifikasını almıştır. • Okulumuzda “Veli Akademileri Programı” uygulanmaktadır. Öğrencilerin velilerine yönelik okul-veli arasında iletişimi ve iş birliğini güçlendirmek suretiyle velileri bilinçlendirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan okul merkezli veli eğitim projesidir. • Okulumuz 2021 yılında “e-Safety Label Bronz“etiketi ödülünü almıştır. • Okulumuz yürüttüğü “e-Twinning“projelerinden Ulusal Kalite Etiketi, Avrupa Kalite Etiketi ödüllerini almıştır ve E-Twinning okulu olmak için başvuruda bulunmuştur. • Okulumuzda “Aile Okulu Eğitimi “kursları yapılmaktadır. Eğitim almış öğretmenlerimiz tarafından velilerimizin evde çocuklarla iletişimini güçlendirmeyi amaçlayan kurs açılmaktadır. • Okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılında “Harezmi Eğitim Modeli Programı” eğitim modeli uygulanmaya başlanmıştır.

Saatler: 08:00 - 17:45
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02126960044

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kucukcekmecegulanaokulu.meb.k12.tr

Adres - İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Caddesi 1309. Sk No.12 Sefaköy/İSTANBUL

Öğretmen :15
Öğrenci :220
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :334
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Sefaköy İnönü mahallesinde yer almaktadır.

Adres - İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Caddesi 1309. Sk No.12 Sefaköy/İSTANBUL

Ulaşım Okulumuz önünden geçen belediye otobüsleri: 89İ - 98İ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul, Küçükçekmece ilçesi Sefaköy semtine bağlı İnönü Mahallesi Maslakçeşme Caddesi üzerindedir. Semt merkezine yaklaşık 1 km uzaklıktadır.